MINATURA

Es tracta d’un llibret de cromos redactat en català molt senzill i adreçat a tots els públics, que ens dóna informació sobre prop de 48 cromos diferents.

Aquests cromos són fotografies d’arbres i ocells del barri de La Mina i el seu entorn natural: parc del Besòs, parc de La Pau i el riu Besòs.

 cartellOK_0.jpg

L’objectiu de portar a terme aquets projecte és veure si a aprtir de conèixer què tenim al nostre voltant, ho aprenem a cuidar, respectar i estimar.

L’àlbum es podrà aconseguir al COMA (C/orient 15 baixos al costat de Correus i el SIOL) cada dimarts i dijous de 4 a 7 de la tarda, a partir del 13 d’octubre, .

El funcionament per aconseguir la colecció de cromos serà el següent: els cromos estaran repartits per diferents botigues i entitats del barri. Cada setmana es podran aconseguir un màxim de 6 cromos, ja que estan repartits per setmanes (la informació de quin cromo està durant quins dies i a quin establiment està a l’àlbum).

Tota aquell que vulgui completar l’àlbum només haurà d’anar al lloc indicat i demanar-lo, és una activitat gratuïta!!!

La durada total del projecte és de 8 setmanes i les últimes 2 seran per aconseguir només 1 cromo al despatx del COMA (c/Orient 15 baixos al costat de correus).

Qui acabi l’àlbum entrarà en un sorteig d’1 càmera digital. També  es podrà apuntar a una excursió gratuïta als Aiguamolls de l’Empordà quan faci més bon temps. L’entrega del premi es farà coincidir amb la festa de Nadal del barri (cap al 23 de desembre al vespre).

L’activitat es pot fer individualment, en grup, en família…