PES La Mina – Salesians Sant Jordi i el desdelamina.net es sumen a la campanya del #Jotambé

  • Categoria de l'entrada:desdelamina / Dones

La violència masclista es manifesta també a través de petites accions, que passen gairebé inadvertides en el dia a dia de les nostres entitats. Per això, des de PES La Mina – Salesians Sant Jordi i el desdelamina.net, ens hem adherit a la campanya del #Jotambé: una iniciativa per fer visibles les desigualtats de gènere.

 

            

 

La campanya #JoTambé donava la volta al món amb motiu del 25N, el Dia Internacional contra la violència vers les dones. Amb l'objectiu de denunciar públicament l'assetjament i les agressions sexuals, la iniciativa sorgia per trencar amb la idea que la violència de gènere és un problema exagerat, polaritzat, inevitable o natural.

Amb la finalitat de sensibilitzar i mostrar que la violència també es troba en les situacions més petites, les companyes de la PES La Mina – Salesians Sant Jordi i del desdelamina.net han dit la seva, compartint experiències o situacions on la discriminació ha estat protagonista de les seves relacions.

El vídeo convida a reflexionar sobre els micromasclismes, les relacions de poder, les desigualtats per raó de gènere i l'oportunitat de transformació social que tots i totes tenim sempre a les entitats.