PREJUSTIU :: A la recerca de l’Illa del Vent

Ja s’ha acabat el Casal d’Estiu al Preju iamb ell la primera part del Prejustiu.

Aquest any ens hem convertit en Pirates en busca d’una illa molt peculiar, l’anomenada Illa del Vent, que com tota illa amaga un munt d’aventures i misteris.


[Foto:Grupo Union]

A la Illa del Vent fa molts anys va naufragar de manera molt estranya un vaixell pirata. Des de les hores han estat molts els pirates que han iniciat l’aventura de trobar la illa; el que passa és que la illa com el seu nom indica es va movent amb el vent, mai està més de 5 dies en un mateix lloc.


[Foto:Grupo Union]

Per tant els nens, nenes, nois i noies del preju hem estat aquestes 3 setmanes buscant la illa i vivint un munt d’aventures: ens hem perdut al mig del mar, hem lliurat una batalla entre els dos vaixells, ens hem enfrontat a un monstre de 7 caps, hem conegut els misteris del mar, hem après a utilitzar una brúixola, … entre moltes d’altres coses.


[Foto:Grupo Union]

Durant aquest llarg viatge hem après dues coses molt importants en la vida dels pirates i de totes les persones: la convivència i la valentia.


[Foto:Grupo Union]

Però l’aventura encara no ha acabat, la propera setmana marxem de colònies al Montseny i allà per fi estarem a la Illa del Vent i trobarem el tresor més buscat i desitjat per tots els i les pirates de la història


[Foto:Grupo Union]

De tornada ja us explicarem amb el que ens hem trobat.


[Foto:Grupo Union]