Primera cursa de Centres Oberts de Sant Adrià

El proper divendres 13 de Maig a les 18h es celebrarà la 1a Cursa de Centres Oberts de Sant Adrià de Besòs.

 

L'objectiu d'aquesta cursa és fer veure els Centres Oberts al municipi i reivindicar la seva tasca al territori. Els centres Oberts participants són: A.J Barnabites, Aldees Infantils, PES La Mina i Les Fades.

Es farà una cursa de 3km tot passant pels 4 Centres Oberts del municipi. Tot i això, la Cursa es pot fer caminant, cadascú pot anar al ritme que vulgui.

La sortida serà des de PES La Mina a les 18h i es farà un avituallament a cadascún dels Centres Oberts fins acabar a la Plaça de la Vila on es llegirà un manifest i es portarà a terme un lip dub com a final de festa.

Durant tota la tarda hi haurà un «stand» de cada entitat a la Plaça de la Vila, on es faran diversos tallers amb l'ajuda també dels Castellers de Sant Adrià.

És una cursa oberta a tothom, on la inscripció és gratuïta i els Centres Oberts l'hem preparat amb molta il∙lusió amb l'ajuda del Servei d'Esports de l'Ajuntament de Sant Adrià. Us animem a participar i a reivindicar la feina que es fa des dels Centres Oberts atenent a tants infants i llurs famílies.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres:

 > Inscripció de la Cursa