Propostes de Nadal al barri de La Mina

Les festes de Nadal són de les més viscudes al barri de La Mina, que s’omple de propostes petites i grans per a tots els públics. D’aquestes ens agradaria destacar tres, potser les més populars de les que es duen a terme:

-Festa de Nadal a l’Espai Cultural
L’acte central de la celebració del Nadal al barri de La Mina és el programat pel dimecres 20 de desembre a partir de les 17h, a l’Espai Cultural Font de La Mina. La tarda començarà amb l’esperat i tradicional Tió i potser, amb una mica de sort, també amb la presència del Pare Noel. El final de festa el posarà l’artista Àlex Ruix amb un espectacle de màgia.

 

-Nadal als comerços i els portals de La Mina
Un any més, l’Associació de Comerciants i el Consorci de La Mina han promogut la decoració dels establiments del barri amb motius nadalencs, així com dels portals dels blocs de pisos. Molts són els que s’hi han animat, amb propostes tradicionals i d’altres de més originals. Tots ells competeixen per al premi del concurs d’aparadors i portals del barri, que es donarà a conèixer durant la festa de Nadal a l’Espai Cultural del dimecres 20 de desembre.

-Escudella de Nadal a càrrec de les Adrianes
No podia faltar per aquestes dates la ja tradicional escudella nadalenca que preparen amb molt d’esforç i dedicació cada any el grup de dones Adrianes. Com sempre, tothom és convidat aquest divendres al migdia a combatre el fred de l’època amb un fantàstic plat d’escudella davant la seva associació al carrer del Mar. Ens hi veiem!