Actes i propostes de Sant Jordi al barri de La Mina

La diada de Sant Jordi i és a tocar i al barri de La Mina es preparen algunes propostes per celebrar-lo com cal. Roses, llibres, i fins i tot una mica de xocolata per endolcir-ho. És tradicional per Sant Jordi ‘escapar-se’ un moment a passejar i fer un volt, i això és precisament el que us animem a fer el pròxim dimarts 23.

La llegenda parla d’un cavaller que va salvar la princesa del temible drac, de la sang del qual en va florir una rosa vermella. Si a més a més hi afegim la tradició de regalar llibres coincidint amb el fet que el 23 d’abril és el dia internacional del llibre, ens trobem amb una de les diades més boniques de tot el calendari a Catalunya. Una festa per celebrar l’amor, la valentia, la lectura, la solidaritat i la imaginació.

Propostes de Sant Jordi 2024 al barri de La Mina:

-Parada de llibres, roses i xocolata desfeta (2€) a càrrec del grup de dones Adrianes.
Lloc: Pl. Maria Àngels Rosell, davant del CAP
Horari: 23 d’abril al matí

-Parada de roses a càrrec de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Mina.
Lloc: Carrer de Gregal, al costat de Correus
Horari: 23 d’abril al matí

-Campanya de roses dels comerciants de La Mina: regal de roses molt especials.
Lloc: 23 d’abril als comerços associats del barri

-Repartiment de roses per part de joves de la UEC l’Eina, en col·laboració amb AvisMón: iniciativa per fer arribar roses a les persones grans del barri en situació de soledat.

-Lliurament de premis del Concurs Literari de Sant Jordi al barri de La Mina, organitzat per la Fundació Privada Pere Closa.
Lloc: Espai Cultural Font de La Mina
Horari: dimecres 24 de 17:30 a 19:30h

Ens hem deixat alguna proposta?

Fes-nos-la arribar a info@desdelamina.net