Recull de propostes i activitats per al 8M 2024 al barri de La Mina

  • Categoria de l'entrada:Dones

Encara falten alguns dies per a la jornada reivindicativa del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, però ja comencem a conèixer algunes de les propostes que estan preparant diferents projectes, entitats i grups de dones del barri de La Mina.

És per això que a continuació volem crear un recopilatori comunitari de propostes i activitats, que anirem actualitzant a mesura que es vagin confirmant:


Cartell amb totes les activitats


Recull d’activitats per al 8M 2024 al barri de La Mina:

-Dilluns 26 de febrer:

Jocs de la nostre infància (Dones Iris) de 16h a 18h al Casal Cívic de La Mina.

-Dimarts 27 de febrer:

Taller de Mandales per la Igualtat (iPSS Fundació, Regidoria de Polítiques d’Igualtat, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs) de 16 a 18h al Casal Cívic de La Mina. Inscripcions enviant correu a ssllbarcelones4i5@ipss-online.org

-Divendres 1 de març:

Cine Fòrum (Fem Familia, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Regidoria de Polítiques d’Igualtat, Centre d’Informació i Orientació de la Dona CIOD, Aula de llengües – Casal dels infants Besòs Mina) a les 11h a l’Espai Cultural Font de La Mina. Projecció de curts dirigits per dones i debat.

-Dimarts 5 de març:

Taller d’Autocures (Joves de Medi Obert i Acompanyament) de 16 a 19h. Taller d’autocures per dones del barri, relaxació, mascareta facial, exfoliació de mans… 1a franja de 16 a 17h. 2a franja de 17 a 18h. Imprescindible cita previa al 649641695. Places limitades.
Hora del conte, especial 8M (Biblioteca Font de La Mina) a les 18h.

-Dijous 7 de març:

ACTE CENTRAL AMB CARPES D’ENTITATS a la Pl Maria Angels Rosell (davant del CAP).
-Matí: Lectura de manifest + carpes d’entitats + taller de mandales
-Migdia: Dinar de carmanyola obert al barri


Ens deixem alguna proposta?
Fes-nos-la arribar a info@desdelamina.net