Renovació per Sant Adrià

Des de el passat juliol, ha quedat constituïda RENOVACIÓ PER SANT ADRIÀ, una associació adrianenca conformada per homes i dones del municipi amb diferents inquietuds però amb unes idees comunes. Idees que resten clarament reflectides com a objectius de l’associació. Uns objectius que són en essència, una voluntat ferma i clara de regeneració política en el consistori adrianenc.

logo_renovacio.jpg

Per començar a modelar aquest nou projecte en el període que s’obre des d’ara fins les properes eleccions municipal Renovació per Sant Adrià realitzarà activitats de caràcter acadèmic, informatiu, de debat i participació i de foment de l’opinió que segur seran seguides per molts adrianencs i adrianenques. Activitats destinades a assolir els objectius marcats per l’associació com són:

– Obrir un debat a l’entorn de la regeneració de la vida política a Sant Adrià de Besòs.
– Fomentar del teixit social, promoure i generar de dinàmiques de transparència i participació en les relacions de la ciutadania amb el govern municipal.
– Orientar i fomentar la transformació de la democràcia representativa en una democràcia participativa, on tots els agents socials es sentin implicats i en tinguin corresponsabilitat en la presa de decisions per al desenvolupament de la ciutat.
– Fer pedagogia sobre d’importància de prendre consciència respecte la participació ciutadana en tots els sectors d’edat, sexe, ètnia sense prejudici de les mateixes en virtut d’un sistema inclusiu.
– Activar i continuar la lluita per d’igualtat de gènere, també en el terreny polític, per l’accés de les dones amb garanties a la política.
 

Amb aquest objectius l’associació té la intenció de donar un nou impuls al municipi mitjançant un projecte que sigui compartit per la majoria de ciutadans i ciutadanes, basat en la relació i el contacte amb la gent. Un projecte que aconsegueixi aproximar la política al ciutadà aconseguint un consistori més àgil, eficaç i eficient , però a la vegada que sigui receptiu, que escolti i faciliti la participació de tots i totes.

 

Aquest es un extracte del comunitat de premsa realitzat per l’associació, pots llegir-lo sencer a la seva web.