Repensem el futur educatiu de Sant Adrià a la Jornada Tot Educació

  • Categoria de l'entrada:Educació

El passat divendres 3 de març a l’Espai Cultural Font de La Mina es va celebrar la Jornada Tot Educació, una trobada organitzada per l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i amb la participació d’entitats del territori per compartir experiències d`èxit i reflexionar entorn el potencial educatiu de la ciutat.

Anabel Jurado, regidora d’Educació de Sant Adrià de Besòs, i Anna Calero, Cap d’Educació de Sant Adrià de Besòs, van obrir la Jornada Tot Educació. L’acte va comptar amb la ponència inaugural “La ciutat com a oportunitat educativa”, per Enric Aragonès, director de l’Aliança Educació 360.

A l’encontre, es van compartir les bones pràctiques de les següents entitats del territori: Aldees Infantils SOS, Avança, Capsa de Jocs, Casal dels Infants per l’acció social als barris, Espai Jove, Fem Família, Fundació Pere Closa, Salesians Sant JordiPes La Mina, Escola Nostra Senyora de l’Esperança, Escola Túrbula, Escola Cascavell, Escola Catalunya, Escola Municipal de música Benet Bails, Escola d’oportunitats, Institut Escola La Mina, PFI-PTT, Escola Pompeu Fabra i Institut Manuel Vázquez Montalbán. I les participants van poder votar les millors propostes tenint en compte quines eren més sorprenents, quines eren fàcilment replicables i quines incorporaven una perspectiva educativa 360.

La Jornada Tot Educació també va comptar amb una Taula Rodona, on hi van participar Ruth Cebador (Tècnica d’educació de l’Ajuntament de Viladecans), Laura López (Més Educació Sant Andreu), Marta del Campo (Directora de l’Institut Escola La Mina) i Xènia Martínez (coordinadora del Casal Infantil de la Mina) com a representants del Projecte Educatiu del Barri de La Mina. El col·loqui va estar moderat i presentat per Txell Páez, tècnica d’educació de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.