Sant Adrià celebra el Dia Internacional de les Dones

  • Categoria de l'entrada:Dones

En temps de pandèmia, cal adaptar les agendes i els actes per garantir que el Dia Internacional de les Dones no passi desapercebut en el calendari. Sant Adrià del Besòs celebra el 8M amb una programació centrada en reivindicar i sensibilitzar entorn al lema #8MSororitat.

L’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs celebra el Dia Internacional de les Dones malgrat la pandèmia. Enguany, sota el lema #8MSororitat, el municipi ha preparat activitats per a tots els públics que facin visible i sensibilitzin entorn a les desigualtats entre homes i dones i la necessitat de generar espais de reconeixement i intercanvi entre dones per trencar amb les discriminacions de la nostra societat patriarcal.

Per commemorar la jornada, el dilluns 8 de març el costistori il·luminarà de color lila la seva façana de 19 a 23h. També a partir d’aquest dia i al llarg de tot el mes, es desenvoluparan activitats reivindicatives, de sensibilització i lúdiques en format virtual.

Entre aquestes, trobem el lliurament de premis del XXè Concurs de relats breus Paraules d’Adriana o l’enquesta en línia del projecte Carrers per a les Dones, on la ciutadania participarà per decidir el nom de la dona que l’Ajuntament posarà a un espai públic de la ciutat properament.

Consulta la programació pel 8M a Sant Adrià – Dia Internacional de les Dones

El 8M al desdelamina.net

Des del nostre projecte també hem volgut celebrar el Dia Internacional de les dones amb la proposta “Dones de barri, barri de dones”, que hem compartit al nostre web i a les xarxes socials (Twitter, Instagram i Facebook). Amb aquesta iniciativa volem mostrar rostres i veus de dones del nostre barri al llarg de tot el mes de març perquè ens expliquin en primera persona què és per a elles el feminisme i com el viuen al barri de La Mina.