Tercer any del programa Vitamina: apoderant a joves per la transformació social

Arrenca el tercer any del programa Vitamina, un projecte educatiu que creix amb l'objectiu d'apoderar adolescents i joves per a que siguin motors de canvi social en els seus propis barris.

 

        

 

El projecte Vitamina arriba al seu tercer any de vida. La iniciativa, liderada per la Fundació Carta de la Pau dirigida a l'ONU, té la missió de formar a joves d'entre 12 i 16 anys per a que esdevinguin referents positius i líders de processos de transformació social en els seus entorns més propers. 

El programa, que té una durada de quatre anys, treballarà en aquesta edició l'aspecte social-emprenedor i tindrà presència a tres localitats: Mataró, Santa Coloma de Gramanet i el barri de La Mina, aquest darrer amb un grup conformat per joves del Club Esportiu La Mina, del Club de Lluita Olímpica La Mina i del Club de Futbol Sala Fòrum La Mina.

Durant el curs escolar, els i les joves que formen part del programa, guiats per un equip interdisciplinari, es trobaran un cop per setmana i podran conèixer projectes emprenedors i professionals de referència que els permetin ampliar la seva mirada cap el món.