Torna la Festa Major al barri!

  • Categoria de l'entrada:Cultura

Tres anys d’aturada després, torna la Festa Major al barri de La Mina. I ho celebrem, nosaltres i la resta d’entitats del territori, amb les activitats d’un programa pensat per arreplegar a tota la comunitat.

Els dies 20, 21 i 22 de setembre, els carrers del nostre barri es vestiran amb garlandes per acollir el festeig de la Festa Major. Una Festa Major que tindrà el seu inici el divendres a les 17.30h amb una proposta de tallers organitzats per les entitats al carrer Tramuntana, i que s’anunciarà oficialment a les 19h amb el Pregó. 

La cultura tindrà també el seu espai el mateix divendres a partir de 20h amb l’actuació dels Castellers de Sant Adrià.

Per als més menuts, les activitats ocuparan la plaça Maria Mercè Marçal i el pati de l’Institut Escola durant el matí del dissabte amb jocs d’escuma i jocs inflables.

La música no faltarà tampoc a l’encontre. El carrer Tramuntana acollirà una orquestra que dinamitzarà el ball a partir de les 22h. El ritme i la festivitat tancaran la jornada del segon dia de Festa Major.

I per acomiadar aquesta edició, l’esport en comunitat farà de cloenda amb la passejada de La Mina Camina, que tindrà el seu tret de sortida davant del CAP La Mina a les 9h del diumenge 22 de setembre.

Per la nostra part, també hem volgut formar part de la Festa Major 2019 al barri de La Mina. I hem organitzat un cinefòrum obert a la participació de tot el veïnatge. Durant l’esdeveniment, tindrem l’oportunitat de debatre sobre cinc peces audiovisuals que tracten temàtiques sobre el barri o de caire social. 

Així, farem estrena del curtmetratge “La Cara Oculta de La Mina”, protagonitzat per infants de Salesians La Mina i del Casal Infantil i acompanyat per Teleduca.

També les creacions del GeoVivències, dirigides i encarnades per joves de l’Institut Barri Besòs tindran un espai en el nostre cinefòrum. Així com el documental de DiomCoop, que retrata el procés de construcció de la cooperativa.

El cinefòrum tindrà lloc el divendres a partir de les 17.30h als locals de Salesians La Mina (carrer Manuel Fernández Márquez)… us animem a participar-hi!