Entrevista a David Picó, creador i dinamitzador del desdelamina.net

Fa 21 anys que el David fa barri a La Mina, i en fa 18 que lidera el desdelamina.net. Ara, després de tant temps d’entrega, il·lusions i energia s’acomiada de nosaltres per continuar fent camí per altres dreceres. Per a ell, aquesta no ha estat una decisió ni fàcil ni espontània. Com totes les coses que tenen sentit, el David ha volgut fer-ho amb serenor i sabiesa. Amb calma. Acomiadant-se de les coses importants i també de les petites.

Tanca una etapa gran de la seva vida. El barri ha estat una casa més. Durant més de dues dècades ha trepitjat territori amb el somni de transformar, viure, aprendre i fer comunitat. El desdelamina.net va néixer amb ell i ara, qui l’hem acompanyat al llarg dels darrers anys, l’heretem amb amor i agraïment.

Per dir-nos adéu, el David s’ha posat aquesta vegada a l’altra banda de la pantalla per explicar-nos què sent, què s’endú i què espera d’aquest canvi:

Com ell mateix diu, “hi ha molts barris, però els podem trobar tots a La Mina”. Tan de bo que ell trobi una mica de La Mina per allà on vagi.

Molta sort, David. Que tinguis un feliç camí. T’esperem tan aviat com vulguis.