Tot a punt per a les festes de La Mina 2023

  • Categoria de l'entrada:Espai públic

Com cada any per aquestes dates, el barri de La Mina es prepara per celebrar les seves festes. Una meravellosa manera de començar el curs carregats d’energia i aprofitar el bon temps que encara fa per sortir a gaudir de les festes al carrer.

Les dates de les festes del barri de La Mina de 2023 estan previstes pel cap de setmana del 22, 23 i 24 de setembre, amb una programació per a tots els públics que es desenvoluparà a la Plaça Mª Àngels Rosell (davant del CAP La Mina).

-Divendres 22 de setembre a la tarda hi haurà el pregó de les festes a les 17:30h i seguidament tallers i activitats per a totes les edats. També un espectacle de ball i berenar.

-Dissabte 23 de setembre a la tarda es preveu començar a les 17h amb una batukada que donarà lloc a jocs populars, més actuacions i berenar. La jornada es tancarà amb el ja tradicional sopar popular amb música i ball.

-Diumenge 24 de setembre és el dia que es reserva per a la també tradicional ofrena floral a la Verge de les Neus a les 12h, seguida de l’actuació del cor de la parròquia.

Així doncs, estem cridats a trobar-nos totes una vegada més als carrers del barri per poder gaudir d’aquestes festes amb alegria i bona convivència. Visca les festes de La Mina!