Un Nadal viscut amb il·lusió al barri

Es diu que el Nadal és temps de trobada amb famíliars i amics, és temps d'àpats abundants i llargues sobretaules. És cert, però al barri i al municipi el Nadal també ens ha permès participar en moltes activitats impulsades per les seves entitats i veïnat. Aquí en teniu un recull.

Les celebracions van començar el cap de setmana anterior al Nadal, amb la VI Fira de Nadal, organitzada per l'Associació de comerciants. El següent dilluns, la va seguir la tradicional Escudella de les Adrianes i el Campament dels Reis Mags. I encara abans de Nadal, el Casal Infantil ja va deixar la feina feta amb les seves particulars campanades i bingo popular.

Durant les Festes també cal destacar la campanya "Cap nen sense joguines" impulsada per l'AJ Barnabitas, l'espectacle de llums nadalenques al parc fluvial del Besòs, o la 20a edició del Saló Infatil i Juvenil Adrilàndia.

Com sempre, el moment més esperat pels nens i nenes va ser la Cavalcada dels Reis d'Orient, que va precedir la nit més màgica de l'any.