Vine a la Fira d’Abril!

L’Ajuntament de Sant Adrià convida a les dones i a les llars de jubilats a passar el dia a la Fira d’Abril

Per tercer any consecutiu, el Fòrum és l’escenari de la Fira d’Abril, que enguany celebra el 25è aniversari de la Federació d’Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC), entitat que organitza la fira.

Sis dies després d’obrir les seves portes aquí a Barcelona, el ritme d’activitats encara no s’ha aturat.

Avui, dijous 3 de maig, l’Ajuntament de Sant Adrià ha organitzat el dinar La dona va a la Feria, en el qual es calcula hagin participat prop de 700 dones del municipi. El dinar s’ha fet a les 14h. al costat de la caseta de la FECAC.

Però les activitats programades pel dia d’avui encara no han acabat. L’Ajuntament de Sant Adrià també s’ha enrecordat dels més grans de la casa. A partir de les 18h. tindrà lloc un berenar adreçat a les llars de jubilats del municipi que es farà en diferents casetes: Hdad. de Santa Coloma, Centro Cultural Gitano, Hdad. Virgen de las Rocinas, Hdad. Pastora del Alba, Casa
de Utrera en Cataluña, Hdad. del Santo Ángel. Es calcula que hi haurà un
centenar d’avis per caseta.

Enguany la fira compta amb 80 casetes, una desena més que en l’edició del 2006. Com a novetat, n’hi ha una de muntada per col·lectius d’equatorians i bolivians, mentre que repeteix la haima magribina que s’hi va instal·lar l’any passat. La Fira d’Abril ocupa poc més de 105.000 m² entre els termes municipals de Barcelona i Sant Adrià. El Real, que albergales casetes d’entitats, les zones de restauració i els espais comercials, ocupa uns 85.000 m², mentre que a les atraccions firals s’han destinat 30.000 m². Canvia enguany la mostra comercial amb què la fira aspira a autofinançar-se. En comptes dels 94 estands petits de l’any passat hi ha deu casetes de dimensions superiors.