20 anys donant el cante

El passat dissabte el Parc del Besòs va viure una una nova edició del Concurs de Cante Flamenco. Sens dubte una de les cites amb la música més emblemàtiques de la ciutat. A més aquest any, el concurs arriba a la seva 20à edició. Una data per celebrar.

cartell_cante_flamenco.png

Tal i com indica l’Independent aquest any "[…]la celebració d’aquests 20 anys de concurs, impulsat pel Centre Cultural Gitano, es basa en les actuacions i no en el concurs com en darreres edicions. Així, a la primera part del festival es presentaran 8 destacats artistes flamencs del barri, en la modalitat de cante, ball i guitarra. Tots ells han nascut artísticament en la primera edició del concurs, i tots destaquen ara en l’art del flamenc. I la segona està plagada d’artistes: Jerito, El Bocaillo de Córdoba, Santiago por Bulerías, Fernando de la MorenaParrita […]"

I Area Besòs va publicar un article on es destaca l’energia de l’acte que "Tot i coincidir en la franja horària del partit Espanya-Paraguai, el 20è concurs de Cante Flamenco del barri de la Mina va comptar amb una assistència que va anar en augment al llarg de la nit. Veïnes i veïnes del barri, grans i petits, famílies senceres i amics van reunir-se al parc del Besòs per gaudir d’un dels espectacles més consolidats del barri.[…]"

cante.jpg

També descata el diari digital que "[…] A més, el president del Centre Cultural Gitano de la Mina –entitat organitzadora de l’espectacle-, Rafael Perona, va anunciar el projecte que es posarà en marxa al barri: una nova Escola d’Art Flamenc a la Mina […]"

Pots llegir l’article complert i comentar-ho a les webs de l‘Independent i a l’Área Besòs