Acció I love La Mina

Emmarcat a la XXV Setmana Cultural del barri, desdelamina va voler aprofitar la proposta I love La Mina per fer una intervenció a uns dels solars del barri.

Així, acompanyats amb l'Associació de Veïns i Veïnes del barri vam dibuixar un mural d'uns 8 m etres d'amplada per uns 12 de llargària, perque "els avions el vegin al passar".

Així pel matí, vam prendre mesures del dibuix i vam projectar-les a terra amb fils per què els nostres artistes residents, en Guillem i l'Anna poguessin dibuixar les lletres i el cor del logo.

 

Amb l'ajuda dels nois i noies de l'UEC i alguns membres de l'AVV vam picar les lletres per després omplir-les de terra de compost i les piquetes que ens farien d'àncores pel trapillo del cor.

 

Després d'un bon parell d'hores de feina, el dibuix ja estava fet i vam poder començar a llençar les primeres tires de trapillo per trenar el nostre cor.

 

I amb l'ajuda dels primers nanos que van sortir del institut vam començar a omplir les lletres amb la terra de compost.

 

També van passar els nens i nenes del grup de mitjans i grans del Centre Obert.

 

També van poder acolorir els seus propis I love La Mina.

 

I just abans de la pluja vam tindre enllestit el nostre mural gegant.

 

Durant el dia, ens va acompanyar en Dani amb el seu dron que va fer unes quantes passades per sobre nostre. Al següent video pots veure com es veu el nostre mural des de l'aire.