Activitats infantils commemorant l’Any de l’Astronomia a la Biblioteca Font de la Mina

  • Categoria de l'entrada:Cultura / Educació

Aprofitant que aquest any celebrem l’Any Internacional de l’Astronomia hem encetat una nova etapa a la Biblioteca plena d’activitats on hi poden participar tots els nens des dels quatre fins als tretze anys.

Amb aquesta iniciativa es pretén crear experiències emotives al voltant del llibre i la biblioteca fent servir les activitats com a vehicle per donar les primeres passes en la integració dels llibres i la lectura en la seva quotidianitat.

Planetes (4).JPG

Hem dut a terme un conjunt d’activitats de caire variat, tant lúdiques com didàctiques, amb les que han anat adquirint coneixements jugant, buscant informació als llibres d’astronomia, construint maquetes de planetaris, pintant un mural i fent tota classe de tallers que han ajudat a donar a conèixer als infants el llibre com a objecte on poder saciar la seva curiositat.

A la Biblioteca disposareu d’informació sobre les activitats programades .… i durant la primera setmana de desembre encara podreu trobar els vostres mòbils, dibuixos, investigacions i més coses exposades a l’àrea infantil de la Biblioteca.