#ImaginaPAZ :: Un vídeo per la pau fet al barri

  • Categoria de l'entrada:Educació

Hi ha moltes maneres d'aprendre. Fent protagonistes als infants i gaudint de l’aprenentatge fa que sigui més fàcil per ells interioritzar alguns continguts que després poden fer-los servir en el seu dia a dia. Aquest és un dels propòsits del projecte que l’Associació Casal Infantil La Mina ofereix als infants de 3 a 12 anys fa més de 30 anys al barri.

Durant les últimes setmanes de gener i coincidint amb el Dia escolar de la No Violència i la Pau, un grup de nens i nenes que participen d'aquest projecte educatiu i social de Sant Adrià han gravat un vídeo per fer difusió a favor de la pau, rebutjant la guerra i qualsevol tipus de violència.

Tot va començar amb la projecció del videoclip original de John Lennon i la seva cançó "Imagine", a part d'altres versions que s'han fet fins ara per entendre la dimensió i el significat que ha agafat la popular cançó. Després els propis infants van traduir la lletra i van gravar àudio i vídeo de la seva pròpia versió on surten diferents personatges, com el soldat trist que vol acabar amb la guerra o l'indi i el vaquer que volen tenir una bona convivència.

Aquest es el vídeo amb el somni dels infants de construir un món en pau sense cap tipus de violència.

 

Si us agrada i voleu ajudar a la difusió del somni, podeu compartir el vídeo amb els vostres amics i coneguts. A les xarxes socials, estan fent servir els següents hashtags: @casalmina #Yotambiénsoysoñador