Animació al carrer

Desprès d’haver d’anular la última animació al carrer per la pluja, aquest dissabte es va cel·lebrar aquesta cita als carrers de La Mina

Finalment després de molta insistència a l’home del temps, aquest dissabte hem pogut celebrar l’animació al carrer!

Va ser un dissabte ple de sorpreses des del primer moment. Tres homes ben plantats ens van acompanyar tot el matí amb els tambors, fent una volta per tot el barri.

Els nens i nenes, un cop més, van demostrar les seves dots equilibristes dalt de les xanques, i d’altres no van parar de repartir caramels i papers, convidant a tothom a participar de l’espectacle màgic que hi havia a la plaça.

I es que a les 12h va començar un espectacle de màgia amb SERMÀGIC. I quin espectacle, no ens ho podiem creure, feia desapareixer monedes, trencava rellotges i els tornava a muntar, convertia billets de 10 euros en bitllets de 50, i el més espectacular de tot va ser quan lligat amb una corda dels peus al cap, es va possar una jaqueta, i no es va treure la corda!!!

A l’espectacle va venir molta gent, d’entre d’ells els nens i nenes de la ludoteca toc-toc, als que esperem tornar a veure aviat!

Doncs aquest va ser el nostre dissabte, esperem la propera amb moltes ganes! a més ens han dit que vindra un senyor que fa circ! ja estem impacients!