Apren Català aquest estiu!

  • Categoria de l'entrada:Educació

El Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià organitza cursos intensius de català per aquest estiu.

Aquest estiu, continuant amb la voluntat de facilitar el coneixement de la llengua catalana, el Centre de Normalització lingüística de Badalona i Sant Adrià del Consorci per a la Normalització Lingüística organitzarà cursos intensius de nivell bàsic, grups de conversa per a qui ja parla català i vol millorar la fluïdesa i cursos de nivell intermedi i de suficiència, en aquest cas a distància, per a aquells que volen assolir continguts d’escriptura en català.

Cada cop més, la població que arriba a les nostres ciutats considera necessari poder expressar-se i assolir un nivell adequat en llengua catalana, per això el Centre de Normalització Lingüística programa cursos en els horaris més convenients per a aquests col·lectius.

En aquests moments al voltant de 400 persones han acabat els cursos que van començar al febrer i durant el mes de juny 350 persones més finalitzaran també els cursos bàsics trimestrals. Segons el nivell que assoleixin, aquests alumnes obtindran el certificat oficial de llengua catalana corresponent, cosa que els permetrà no solament comprendre i fer servir el català, sinó accedir a llocs de treball en què el domini del català sigui un requisit.

Fins ara, més de 2.000 persones han passat pel Centre de Normalització Lingüística aquest curs i esperem que la incorporació als cursos d’estiu continuï amb el mateix ritme.

La programació detallada i les característiques d’aquests cursos es poden consultar al Centre de Normalització i també per Internet, en la pàgina
http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlbadalona/

Les inscripcions ja estan obertes.