Arriba el Carnestoltes amb batucada al barri La Mina

Un any més arriba el Carnestoltes al barri La Mina amb una rua molt especial, batucada d’acompanyament i un berenar. Recuperem així una festa que és tradició per a la nostra comunitat: i és que després de dos anys d’aturada per la Covid-19, els carrers del barri tornaran a omplir-se de música, colors i imaginació!

El Carnestoltes del barri de La Mina es celebra des de gairebé els seus inicis. Des de llavors, la màgia ha fet que ens convertim en animals i elements de la natura, en membres d’algunes de les famílies més conegudes de la història o en cultures d’arreu del món, entre d’altres.

Enguany, les participants es vestiran dels personatges més característics de l’univers dels contes. Una temàtica que ens convida a posar en valor la lectura i la creativitat i que ens anima a donar-li un parell de voltes a les històries de sempre per fer-les més inclusives, més justes i més igualitàries.

Organitzat pel pebMINA (Projecte Educatiu de Barri), el carnestoltes engresca de nou a les entitats socioeducatives del territori. Infants i famílies estan convidades a participar de la festa que tindrà lloc el proper dijous 16 de febrer, a les 17:30h. El punt de trobada serà el carrer Venus, i en cas de pluja, es celebrarà al Centre Cultural Font de La Mina.

Ja tens la teva disfressa a punt?? 😉