Artur Mas inagura la seu de Formació i Treball al barri

El president de la Generalitat va estar present al barri per la inaguració de la seu que la Fundació Formació i Treball.

 Artur Mas inagura la seu de Formació i Treball al barri

Com ens explica l’Área Besòs, la seu esta "[…] carrer Llull del barri de la Mina. Hi treballen 146 persones i dels 9.150 m2 de la nova seu, la Fundació utilitza actualment 7.195 m2. La resta del edifici està ocupat temporalment per dues entitats: la Fundació b_TEC, entitat gestora del futur CAMPUS DIAGONAL-BESOS, i l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (I.R.E.C.). En un futur les dues entitats es traslladaran al CAMPUS DIAGONAL-BESOS. Amb aquesta inauguració, ja són 90 els municipis pels que l’entitat hi treballa."

A l’acte també hi van participar l’alcalde de Sant Adrià, l’arquebisbe de Barcelona i el president de la fundació.

Tal i com ens explica el diari Avui "[…]Tant l’alcalde de Sant Adrià, Jesús María Canga, com el mateix Mas han destacat la transformació que s’ha portat a terme al barri des de finals dels anys noranta. En aquell moment, ha dit Mas, semblava “un somni o una tasca impossible” que el barri experimentés el canvi que ha registrat. “Per molt alta que sembli la paret, si hi ha voluntat es pot arribar a saltar”, ha assegurat.[…]"

I al diari el Punt podem llegir com "[…]La Fundació Formació i Treball està dedicada a formar persones amb especials dificultats socials i personals i procurar-ne la inserció laboral. L’any passat van aconseguir reinserir 163 persones.[…] Manuel Ribas, president dela fundació, va recordar un dels lemes de l’entitat: “Servir formant i formar servaint”..[…]"

Pots llegir l’article complerts a:

> S’inaugura la nova seu de Formació i Treball al barri de la Mina, a l’Área Besòs.

> Mas admet que Catalunya lluita contra l’atur i la pobresa “sense grans èxits” però confia en el futur, a l’Avui.

> La Fundació Formació i Treball obre seu a la Mina, el Punt.

 

La foto que acompanya l’article esta extreta de la pagina de FaceBook d’Artur Mas