Avancen les sessions de servei de l’Identitats i Miralls

Recentment publicàvem sobre les primeres sensacions de les participants de l’Identitats i Miralls amb les sessions de servei. L’APS avança a gran velocitat i ja ens han arribat els articles amb les experiències viscudes a les segones trobades. Us les compartim!

El grup de mitjans de Centre Obert de Salesians La Mina va rebre a la Georgina i la Laia. I la trobada va sorprendre positivament a les estudiants: “Nosaltres també vam quedar molt contentes després de sortir d’aquesta sessió, ja que els més peques del barri de La Mina ens han ensenyat que des de ben petit pots defensar els teus drets des del respecte i l’educació.”

La Jane i la Mònica, en canvi, es van trobar amb les participants de La Mina Camina: “Nos sentimos ilusionadas, sorprendidas y agradecidas de todos ellos, han sabido transmitirnos el cariño que sienten por su barrio, por sus raíces, sus vecinos, su familia, como luchar ante las adversidades y, sobre todo, ser humanos. Hemos aprendido que somos bien recibidas y que siguen representando con orgullo e ilusión su barrio.”

Amb les joves i adolescents de l’Aula d’Estudi es van trobar la Carla i el Jordi: “Els adolescents comprenien i s’implicaven en les problemàtiques del barri i sentien el deure de canviar allò que estava al seu abast.”

I la Carla, l’Andrea i l’Andrea van conèixer l’experiència del Narciso i la Irene, Educadors de Medi Obert: “Vam parlar de la necessitat de: fer una reforma al sistema educatiu, formar al professorat des d’una base antiracista, no tenir una mirada individualista, és a dir, no generalitzar i eliminar prejudicis.