Cantaurock Solidari 2011

  • Categoria de l'entrada:Cultura / Societat

Cantaurock és un projecte que va sorgir a finals del 2009 amb la idea de fomentar actes culturals al municipi de Sant Adrià de Besòs. Aquest any, ens proposa dues sessions de concerts: una nit de rock i una tarda de música d’autor.

cartel.jpg

Després de l’èxit de la primera edició duta a terme al febrer de 2010, on comptem amb la col laboració, totalment desinteressada, dels grups Porta 104, Anhelat i Ens Trasladamus, i els cantautors Marwan, Rafa Pons, Luis Ramiro i Andrés Suárez, es decideix repetir l’experiència el 2011 i consolidar, així, el projecte solidari.

Cantaurock es durà a terme els dies 26 i 27 de febrer de 2011, dedicant el primer als concerts de rock i el segon als de cantautors.

Els beneficis recaptats aniran destinats a l’organització "Pau Ara", que centra la seva activitat en diferents zones de treball: Afganistan, Bòsnia i Hercegovina, l’Iraq, Jordània, Líban, Pakistan, Palestina, Sàhara i Síria. Concretament, els diners que s’obtingui aquest any pretén ajudar a pal.liar l’emergència sanitària a Gaza (Palestina).

A la pàgina web www.pazahora.org, es pot consultar qualsevol informació referent a l’organització escollida com a receptora dels fons que es recapten.

Durant el desenvolupament dels dos cicles de concerts, es podrà veure material gràfic relacionat amb aquesta causa. Així mateix, comptarem amb la presència de membres de l’organització en tot moment.

D’aquesta manera, l’eslògan d’aquesta edició és:

TRENQUEM EL SETGE A GAZA, LLIBERTAT PER PALESTINA!