CARNESTOLTES :: Tarda de disfresses a l’Aula d’Estudi

Jocs, tallers, diversió i un boníssim berenar fan del Carnestoltes de l’Aula un de diferent.

Els nens i nenes de l’Aula d’Estudi van lluir les seves disfresses el passat divendres 1 de febrer. Després de fer una rua pel barri amb els compis de classe i d’haver participat d’un ball de disfresses a l’escola, a l’Aula els esperava una tarda de divertits jocs.

Tots plegats vam jugar a un Tres en Ralla molt particular. Qui mou fitxa primer? Cada grup havia d’intentar aconseguir superar una prova per poder tenir el privilegi de ser el primer en moure fitxa. Durant la tarda els nois i noies es van sotmetre a tot un seguit de proves.

Vam començar per una passarel·la de disfresses on el vestuari i la poca vergonya eran els elements decisoris per optar al superar la prova. A continuació, cada grup va haver de pintar una màscara divertida amb la que podrien sens dubte passar desapercebut.


[Foto: Grupo Unión]

També van posar una mica de color a dos globus que poc després es convertirien en els nostres reis de Carnestoltes, però, qualsevol rei necessita d’un vestuari adient! Els components dels dos grups van trobar ràpidament la solució: amb roba peculiar, perruques, corones, paper de diari, cinta adhesiva i tot allò que ells mateixos van trobar oportú, van fer d’uns reis comuns, els reis de Carnestoltes de l’Aula 2008!


[Foto: Grupo Unión]

[Foto: Grupo Unión]

Després d’un 1-1 i d’haver jugat un bon joc, tots vam acabar la tarda participant d’una darrera prova: parar la taula per gaudir d’un boníssim berenar!


[Foto: Grupo Unión]