Carnestoltes :: Transgressions i sàtira, desfilades i comparses

El barri de la Mina obre les festes de carnaval amb una rua pels seus carrers, que se celebrarà dijous gras, dia 4 de febrer, a partir de les 18h al Casal Cívic

La participació és oberta i tothom hi és convidat. Es tracta d’un acte comunitari, iniciativa del conjunt d’entitats i serveis que formen el Projecte Educatiu de Barri (PEBmina), i que busca la participació del conjunt de la comunitat. 

El tema triat per l’organització és la salut. S’hi veuran malalts i infermers, píndoles i xarops, bacteris i virus, accidentats i zombies. A veure qui guanya en imaginació i caracterització! Per això aquest any, la gent del PEBmina ha volgut convidar de manera personalitzada a la resta d’entitats fent-los una visita per animar-los a sumar-s’hi amb les seves comparses o participant de la festa final.

La rua sortirà a ritme de batukada, amb el grup Festimbal gràcies a Fundació la Roda. Aquesta tindrà inici al Casal Cívic La Mina a les 6 de la tarda. El recorregut serà: per la rambla Camarón, l’avinguda Manuel Fernández Márquez, pujarà per la Rambla de la Mina, passarà per davant de la biblioteca, arribarà fins al carrer Cristòfol de Moura, baixarà pel passeig  Saturn-Venus i, passant pel carrer del Mar, acabarà a la plaça del carrer Gregal, davant el Casal de la Gent Gran on es farà el final de festa.

Photocall, Flashmob i Chocolatada Popular

A mesura que vagin arribant les comparses es farà un photocall de disfresses, i en els propers dies les fotografies s’exposaran de manera itinerant al centre d’atenció primària, al vestíbul de l’Espai Cultural i al Casal Cívic. A continuació un flashmob col·lectiu que aquests dies cada grup assaja per la seva banda, amb la cançó “Bajo un mismo sol” de l’Alvaro Soler que canta amb Jennifer López, i que dijous es ballarà conjuntament. Per acabar, hi haurà xocolatada i melindros per tothom, gràcies als àvis o àvies del casal.

 

Recordeu, dijous, 4 de febrer a les 6 de la tarda tothom al Casal Cívic, preparat per la rua de Carnaval. 

Carnaval, carnaval…