Cartografia Sensible :: La Mina, una llarga mutació

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

La Cartografia Sensible "La Mina, una llarga mutació" va posar punt i final a la 24a Setmana Cultural del barri, centrada en els efectes (i els no-efectes) dels 15 anys de Pla de Transformació. Aquesta passejada col·lectiva pels carrers del barri ens va permetre elaborar un mapa col·lectiu, creatiu i sensible del nostre entorn més proper.

En aquesta ocasió vam comptar amb les explicacions i reflexions d'en Francisco Marín i amb la companyia de la gent de l'Euskal Etxea de Barcelona i les actuacions del cor desaCORd.

Us oferim un recull de les impressions que aquesta passejada va provocar en algunes de les persones participants, així com un recull de fotos i vídeos.

 

Comencem amb l'storify de l'activitat, un recull de piulades i entrades en xarxes socials.

 

Podeu consultar també el llibret imprès que es va donar a les persones participants: Cartografia Sensible :: La Mina, una llarga mutació (recull de textos)

 

Al llarg del recorregut, el cor desaCORd ens va cantar diferents peces del seu repertori. Algunes les vam gravar i les podeu veure en aquesta llista de reproducció de Youtube "Actuacions desaCORd" o bé directament a continuació:

La albada (J.A. Labordeta)

 

Cabrón (desaCORd)

 

La sobirana (tradicional occitana)

 

En el pozo María Luisa

 
 

Txoria Txori (Mikel Laboa)

 
 
Finalment, podeu repassar també l'àlbum de fotografies publicat a Flickr.