COMUNITAT WEB :: Decoració Nadal 2005

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

Aquest any el projecte de decorar un carrer del barri per Nadal comptara amb un diari de camp que recollira el procés que fara possible que un altre any visquem una mica més l’esperit nadalenc.

L’any passat al barri de la Mina es va tirar endavant el projecte de la decoració de Nadal a la Rambla nova, anomenat la Rambla arriba al mar.

Una vegada valorat el gran èxit de l’activitat, tant pel resultat com pel procés, aquest any volem presentar una nova decoració nadalenca en un altre espai del barri, la Rambla Llevant-Mart, amb unes característiques similars.

El grup impulsor de la decoració de Nadal 2005 està format per un educador del Consorci, el Xavi, per la coordinadora del Centro Cultural Gitano, la Marga, pel Luís, artista i educador del Centro Cultural Gitano, pels dos tècnics de la Plataforma d’Entitats i Veïns/es de la Mina, el Gerardo i la Meritxell, conjuntament amb la Laura, l’alumna de pràctiques de Treball Social, i La Maria Merino, tècnica de l’Ajuntament de Sant Adrià.

Aquest any, es proposa que hi hagi dos elements de decoració; per una banda, raïms i per l’altra, regals.

Els raïms s’elaboraran a partir de garrafes d’aigua de plàstic de 5 i 8 litres i els regals es construïran amb caixes de cartró.

Per visitar el seu espai: www.desdelamina.net/decoracionadal2005