ddlm10imés :: Cartografia Sensible Anotada

Perquè els mapes només tenen una petita llegenda a un costat i necessitem més fites que ens serveixin de guia, hem decidit fer un nou recorregut per el barri per a seguir dotant de contingut la nostra travessa. El proper dissabte 18 d'octubre, ens proposem fer una nova cartografia que ens ajudi a fer un reconeixement de passat, present i futur del nostre barri, acompanyats de gent que ha contribuït a fer La Mina d'avui.

 

A setembre de 2003, Joan Subirats posava la mirada en perspectiva de 30 anys sobre el procés de creació i evolució del barri de La Mina i la oportunitat que s’obria davant les transformacions urbanes del àrea del Besós en motiu del fòrum de les cultures.

Una mica més de 10 anys després, i coincidint també amb que celebrem que ja fa més d’un decenni que el projecte desdelamina.net mira de posar el barri a la xarxa i la xarxa al barri,  us volem convidar a tornar a fer aquesta mirada en clau d’oportunitat per ajudar-nos a identificar elements de força per el futur del barri. Un futur proper que ha de tornar a mans del veïnat i que ja no serà amb la tutela de l’administració, doncs finalitza la pròrroga del Pla de Transformació que s’ha allargat per 15 anys.

Es per això que ens agradaria que ens acompanyeu en una nova Cartografia Sensible, un passeig, un walkshop pel barri enriquit aquesta vegada des dels coneixements i expertes anotacions de persones que en algun moment d’aquest 40 anys han tingut un intervenció singular al barri posant-les en diàleg amb les vostres sensibilitats i experiències en torn a la vida en un barri com el nostre. Un passeig per a conèixer, reconèixer i aprendre plegats.

Ja ens han confirmat el seu caminar amb nosaltres gent com en Paco Marín, Sebastià Jornet, Oriol Nel.lo. Oscar Rebollo, Fernando Pindado i seguim treballant per a fer més gran el grup.

Reserveu-vos la data: tenim prevista la Cartografia per el dissabte 18 d’octubre, a partir de les 10:00 del matí. L'activitat és oberta a tothom. Sortirem a passejar des dels locals del PES La Mina, al carrer Mar s/n (mapa) a les 10:30 hores

Us esperem!
10 anys del desdelamina.net :: ddlm10i+