Demostració de ball i xerrada sobre l’origen del ball i la música llatina a la Biblioteca Font de la Mina

El passat dijous, 19 de gener, va tenir lloc a la Biblioteca Font de la Mina la xerrada- col·loqui sobre els orígens de la música i  el ball llatí a càrrec de Santiago Escorsell, locutor de ràdio i expert en música de ball.

També vàrem gaudir de la visita de dos ballarins professionals, Cristina i Xavier, que a ritme  de salsa, swing, cha-cha-chá, quickstep i vals anglès ens van transportar a la màgia i l’alegria d’uns balls plens de dinamisme activant el nostre esperit, enfortint la nostra musculatura i també ens van fer moure els malucs.

balls de salo

Els nens van aprendre a moure tot el cos amb aquesta barreja de moviments fluïts fent  balls en parellaamb molta vitalitat.

P1020546 (Small).JPG

Va ser un èxit d’assistència, participació  i de bon ambient. Ens vàrem ajuntar 70 nens i un bon grapat d’adults que van gaudir de l’activitat. Hem d’agrair el treball de tots els que col·laboraren amb el seu treball i als convidats que varen venir voluntàriament i de forma totalment desinteressada. Amb ells hem descobert un estil de música i ball ple d’energia i alegria .