des de l’estiu

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

A desdelamina.net no ens n’aniríem tranquils de vacances deixant-vos orfes de web durant tot el més d’agost. És per això que hem preparat reculls temàtics amb articles que hem considerat interessant recuperar. Per a preparar els reculls estivals hem estat repassant tots els articles publicats i ens hem donat conta de la molta i bona feina feta durant aquest curs 2010/11.

El futur del bloc del carrer Venus i els conseqüents reallotjaments és una de les últimes actuacions a les que ha de fer front el Consorci del Barri abans de la seva retirada definitiva. Cal recordar que aquesta estava planificada per aquest any, però que una pròrroga de quasi 11 milions d’euros, ampliarà la seva existència fins al 2015 amb la posibilitat d’engegar noves actuacions no previstes en el Pla de Transformació del 2002.

estiu2010visualpanic2.jpg

Us adjuntem un recull d’algunes noticies que esperem aportin més dades amb les que poder avaluar el seguiment d’aquest tema tant important per al desenvolupament del barri.
Entre elles, el debat entre veins/es i l’Ajuntament en l’espai de denúncia dels Matins de TV3, un article de l’Avui+El Punt, una carta que ens feu arribar un veí informant sobre les negociacions entre administració i afectats i ,per últim, la referència a la nota del Consorci on s’anunciava l’aprovació de la prorroga del mateix  per part de les administracions que hi participen.

> Els reallotjamens als Matins de TV3

> Veïns i Ajuntament negocien els reallotjaments de la Mina

> Sobre els Reallotjaments

> Prorroga el Pla de transformació del barri fins el 2015

 

La foto que acompanya l’article esta realitzada per Visual Panic i esta publicada al seu flickr