Des de l’estiu :: Comunitat i teixit associatiu

Arriben les vacances d’estiu i tanquem un curs on les novetats del barri han alimentat el nostre web de notícies. I volem donar la benvinguda al mes d’agost amb un recull especial de tot allò que ha fet créixer la comunitat: parlem de la comunitat i el teixit associatiu!

Aquest curs hem tingut especial cura en estar atents a les diferents entitats i serveis del barri i les seves activitats obertes al barri. Així cada setmana hem pogut descobrir diferents propostes i de com les associacions i serveis del barri porten endavant el seu dia a dia. El Consorci del Barri va estrenar la nova versió de la seva web i la Jugatecambiental va tornar al Parc del Besós. I la Fundació Carta de la Pau va iniciar el tercer any del seu programa Vitamina.

La primavera va arribar i les entitats ho vam celebrar al Parc del Besòs. Unes setmanes desprès es va realitzar la setmana del Poble Gitano al Casal i es van presentar els projectes socioeducatius del Consorci a Radio La Mina. El Parc del Besòs va esdevenir, de nou, l’estadi per la III Cursa dels Centres Oberts de Sant Adrià.

L’espai comunitari estrella d’aquest curs ha estat l’hort comunitari del barri, i durant la Setmana Cultural es va realitzar una jornada de portes obertes que va omplir aquest espai de bones vibracions i noves llavors. La lliga Futvalors va realitzar la seva tercera edició i sense adonar-nos vam arribar a l’estiu, però les activitats educatives i de lleure no s’aturen al barri. També, com a tancament de la seva proposta d’APS el programa Reincorpora va inagurar una exposició fotografia sobre la biblioteca del barri.

 

Ara, només ens queda esperar unes setmanes per començar a gaudir de les noves programacions de les entitats i serveis del barri.