Des de l’estiu :: El barri, als mitjans

Arriben les vacances d’estiu i tanquem un curs on les novetats del barri han alimentat el nostre web de notícies. I volem donar la benvinguda al mes d’agost amb un recull especial de tot allò que ha fet créixer la comunitat: parlem de la presencia del barri als mitjans de comunicació!

 

 

El barri sol estar present durant el curs i per diferents motius (alguns no gaire encoratjadors) als mitjans de comunicació. Aquest curs no ha estat diferent però voliem fer una ullada als moments més destacats.

El diari Publico va construir un retrat del barri a partir de quatre de les seves realitats i l’ocupació dels pisos del barri va ser la noticia més mediatica del barri a les acaballes del curs anterior.

Però per mediatica, la visita de Quim Masferrer i el seu programa el Foraster, que en la seva emisió es va convertir en un dels capitols amb més audiencia de la temporada.

 

 

8tv feina una entrevista als joves de l’associació Un present, un futur i Radio La Mina es convertia en un veritable influencer a les xarxes socials pel seu tractamentde l’actualitat politicia i social sobre l’1 d’ Octubre.

 

 

Per tancar aquest repàs a les aparicions del barri i els seus projectes al mitjans de comunicació destaquem  que el Diari de l’Educació es va fer ressó del projecte Passa’m memòria i que el diari Jornada, mitja de comunicació cooperatiu de nova creació, ha retratat ja dues vegades la realitat social del barri amb una entrevista a la seva secció Fora de Focus a Paqui Jimenez i un article sobre l’evolució de les ocupacions al barri.