desdelamina a Ciutadania 4.0

El passat dimecres, 6 de juliol, desdelamina.net va estar a la trobada organitzada per Ciutadania 4.0.

Aquesta trobada forma part de la proposta d’aquesta plataforma que recull iniciatives ciutadanes que fan un ús crític o intensiu de les TIC amb l’objectiu de promocionar-les per ajudar-les en el seu desenvolupament.

trobada_ciutadania.jpg

Així despres d’una primera fase on es van presentar més de 100 iniciatives es va relacionar a una selecció d’aquestes amb un orientador expert en el seu camp de treball i coneixement per a treballar plegats.

desdelamina.net va ser una de les iniciatives seleccionades i comptem l’orientació de Òscar Martínez Ciuró, project manager de Transit Projectes que  és una consultora i gestora cultural situada a Barcelona.

Nosaltres vam aprofitar el set minuts per presentar el projecte i l’entitat, el barri, com s’estructura el projecte i el seu dia a dia, que hem trobat que fem al projecte, un apunt a desdelaminaTV i una ullada a les línies de treball per el nostre futur mes proper.

estructura_projecte.jpg

Una iniciativa molt interessant i inici de moltes noves propostes i complicitats per tots els participants.

Si voleu més informació no dubteu en passar per la web de Ciutadania 4.0 per veure el recull de iniciatives i orientadors, per el blog de la plataforma per veure tot el proces i el Flickr per veure les fotos de la trobada.