Dones de barri, barri de dones :: Mina Laghmiri Azzauchi

  • Categoria de l'entrada:desdelamina / Dones

Tercera setmana de març i tercer testimoni per conèixer a l’especial “Dones de barri, barri de dones”. Després d’apropar-nos a la Paola i a la Paqui, visitem la Biblioteca Font de La Mina per escoltar la veu i el relat de la Mina Laghmiri Azzauchi, tècnica auxiliar a l’espai des de l’any 2009.

Dona jove i d’origen marroquí, la Mina ens comparteix la seva visió del feminisme. Un feminisme que ella entén que hauria de ser horitzontal i inclusiu. “Un feminisme on hi capiguen tantes veus com dones hi ha al món”, ens explica.

La història de la Mina també fa barri. Ella ha estat veïna durant 4 anys a la nostra comunitat i hi treballada des fa 12. Mirades com la seva ens ajuden a obrir la perspectiva, a fer crítica i a ser més plurals, més diverses i més conscients del feminisme que volem.

Volem conèixer més dones de barri. I ens agradaria que vosaltres hi participéssiu i ens ajudéssiu a completar aquest mapa de relats en femení. Podeu fer-ho fer utilitzant els hashtags #barridedones #donesdebarri a l’Instagram o enviant-nos un correu a info@desdelamina.net.