Dones del món

Programa d’actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona.

Per commemorar el 8 de Març, el Dia Internacional de les Dones, la Regidoria de Polítiques de Gènere, el Consell Municipal de les Dones, les entitats i alguns serveis del municipi han organitzat tot un seguit d’activitats d’allò més diverses que es desenvoluparan a partir de l’1 de març i durant tot el mes. Amb aquest programa es vol fer visibles les aportacions de les dones en els diferents àmbits de la vida social i celebrar les millores que s’han aconseguit al llarg dels anys.

La Regidoria de Polítiques de Gènere aposta per la feina constant, dia a dia , per aconseguir que la igualtat entre dones i homes sigui real i efectiva. És per aquest motiu que, a banda, de les campanyes que es fan al voltant de les dates importants per a les dones, com el 8 de març o el 25 de novembre, durant tot l’any es presten serveis per atendre les necessitats específiques de les dones i millorar la seva qualitat de vida.

Al mateix temps, es fan campanyes i accions per combatre la discriminació i fomentar la participació social i política de les dones, i es treballa perquè totes les actuacions municipals tinguin en compte les seves necessitats més concretes.

A continuació us adjuntem el programa que l’Ajuntament, el Consell Municipal de les Dones i diverses entitats, han organitzat amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

:: DescargaPrograma Dia Internacional de la Dona 2008
en format PDF (141Kb)

Per veure aquests documents has de tenir l’Acrobat Reader.
Descarrega’l gratis fent clic a l’icona