Dos i dos …no fan quatre

Aquest és el nom d’un programa d’economia que Ràdio La Mina emetrà per la seva freqüència, el 102.5 FM, cada  dimecres, de 8 a 9 de la tarda, a partir del proper dia 11 d’abril del 2012.

monopoly.jpg

Avui, parlar d’economia, i fer-ho, perquè tothom t’entengui, no es gens fàcil, però és condició necessària perquè el programa sigui un èxit radiofònic. I nosaltres el farem possible per la professionalitat dels conductors del programa i pel domini del món econòmic dels nostres convidats.

Parlarem de tot el que ens envolta, allò més proper a nosaltres, i que avui, des del punt de vista econòmic, ens angoixa, i no ens deixa viure. En els quatre primers programes volen explicar-nos i escoltar-vos en temes tan importants com: les retallades que patim, són justes?; on van a parar els nostres diners i els fons europeus d’ajuda a Espanya?; quan tindrem les infraestructures  que necessitem per ser competitius?; i l’economia especulativa, es necessària?

En el programa escoltarem les vostres veus de forma presencial a la ràdio, per telèfon trucant al 93.381.79.50, o bé escrivint al correu electrònic del programa.

La foto que acompanya l’article es de Dr John 2005 i esta publicada al seu flickr.