El barri de La Mina celebra la Castanyada!

És temps de tardor i castanyes al barri de La Mina, i toca celebrar-ho! Així es va fer el passat dimarts 25 d’octubre al Parc del Besòs, amb una trobada on infants, famílies i teixit associatiu van donar la benvinguda a la Castanyada. No van faltar el joc ni els tallers… i evidentment, tampoc les castanyes! Des del desdelamina ens vam apropar per agafar algunes imatges que us compartim en aquest article.

També les entitats van publicar alguns moments de la tarda a través de les xarxes socials. És el cas del Fem Família amb aquesta piulada a Twitter:

A l’altra banda del costat del riu Besòs, també a Sant Adrià, el Centre Juvenil Pulidor informava de la seva programació per celebrar Halloween. Des del dilluns 24 fins al divendres 28, l’espai ha plantejat activitats perquè els i les joves visquin una experiència terrorífica! Taller de maquillatge zombie, tallers de cuina o cinema del terror són algunes de les propostes que podeu consutlar!

Altres entitats, com Salesians La Mina, també han preparat una programació especial. Al projecte Matern-Infantil l’equip educatiu i les mares organitzaven un dinar especial per donar la benvinguda a La Castanyada: