El Director General Carles Flamerich visita desdelamina

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

El Director General, acompanyat d'altres membres de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, van voler conèixer de prop la feina que es fa des del projecte, així com visitar el barri de La Mina.

flamerich.jpg

El matí del passat 10 de juliol va començar ben d'hora, amb una visita als locals del Grupo Unión, entitat que dinamitza desdelamina.net. Tot seguit vam tenir l'oportunitat de presentar els objectius i accions del projecte. El director es va mostrar en tot moment molt interessat pel treball que es realitza a través de les noves tecnologies per a aconseguir la millora del barri, cosa que va provocar un fluït intercanvi d'opinions i coneixements molt enriquidors per a totes les parts.

Els representants de la Direcció General no se'n van voler anar sense fer una visita al barri i conèixer la realitat del mateix, així com alguns dels fruits del Pla de Transformació com la Biblioteca, la nova Rambla, o els pisos que acolliran als reallotjats del carrer Venus

Al final, més de tres hores de trobada que van servir per enfortir el coneixement mutu, a la vegada que obren la possibilitat de sinergies per a un treball en xarxa que serveixi per a que el barri de La Mina no es quedi endarrera en la millora social de Catalunya utilitzant les possibilitats de les TIC.

 

 flamerich2.jpg