“El futuro del bloque Venus y el realojo de la Mina es un tema encallado…”

Entrevista a l'alcalde de Sant Adria, Jesús M. Canga Castaño, al diaridesantadria.com

La versió digital del diari publica l'entrevista en dues parts on tracta, en la primera part, qüestions de caire general i situades en el moment actual, com son les properes eleccions autonòmiques del dia 25 de novembre, les relacions Catalunya – Espanya  i fa reflexions al voltant de la situació de la formació política a la que pertany i de l'ambient polític de l'ajuntament de la nostra ciutat.

 

En la segona part, destaca de l'entrevista el tractament al voltant dels reallotjaments i el futur del bloc del carrer Venus, i l'alacalde anauncia que "aquellos vecinos de Venus y aquellos afectados por los cortes transversales que quieren y pueden realojarse en un piso nuevo ya se han apuntado y, como muy tarde en diciembre, irán a vivir en él. Hablamos de unas 63 familias, 32 de Venus y 31 de los cortes".

A l'entrevista,  l'alcalde també aborda les qüestions de la policia de barri, el pla municipal de llocs de culte i comenta que s'obrirà un procés informatiu i de participació amb la ciutadania per a pensar i debatre sobre el futur del front litoral de les Tres Xemeneies.

 

Podeu llegir l'entrevista completa (part1 i part2)