El Parc del Besòs acull la III Cursa de Centres Oberts

Els Centres Oberts del barri han tornat a organitzar la seva particular cursa. Enguany s'ha celebrat al Parc del Besòs i ha comptat amb la participació de la Capsa dels Jocs i del projecte Fem Família.

 

       

 

El passat dijous 11 de maig el Parc del Besòs acollia la III Cursa de Centres Oberts de La Mina, una iniciativa que pretén fomentar la pràctica de l'esport entre grans i petits. Recordem que al barri hi conviuen quatre centres oberts (Les Fades, Barnabitas, Aldees Infantils i Salesians Sant Jordi-La Mina). Aquest any, però, també ha comptat per primera vegada amb la participació de la Capsa dels Jocs i del projecte Fem Família.

A la cursa hi van córrer participants de totes les edats i es van establir cinc categories (de 3 a 5 anys, de 6 a 8 anys, de 9 a 11, de 12 a 16 i majors de 16 anys). En les dues primeres categories, el recorregut era una cursa lineal d'anada i tornada, i a la resta, un recorregut circular al voltant del parc.

Les tres primeres classificacions masculines i les tres primeres femenines de cada categoria van rebre una medalla. Aquestes van ser entregades per la Filo Cañete, de l'Àrea de Protecció i Promoció Social de l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs. Tot i així, totes les participants van rebre un obsequi.

Si voleu veure algunes de les imatges que vam fer durant l'esdeveniment, no dubteu en feu un cop d'ull a la nostra galeria fotogràfica de Flickr!