El pebMINA posa en marxa la #RadiogafiaLaMina pels Drets dels Infants

El proper dilluns 21 de novembre, infants, adolescents, joves i famílies surten als carrers i places de La Mina per fer que l’espai públic sigui un entorn més jugable, educatiu i comunitari. Pel dia internacional dels Drets dels Infants, des del pebMINA, es durà a terme l’activitat col·lectiva amb l’objectiu de detectar necessitats, plantejar millores i recuperar la capacitat d’incidència i participació de la comunitat en la transformació del barri La Mina de Sant Adrià de Besòs.

Imatge de la #RadiografiaLaMina

Des de l’àmbit 2 del Projecte educatiu de barri, es proposa fer un anàlisi complet del territori a través de les aportacions de la comunitat en relació als drets dels infants, amb la intenció de mesurar la qualitat de vida i presentar reivindicacions pel compliment d’aquests, així com sensibilitzar sobre la convivència i el civisme.

La comissió de treball fa una crida a totes les persones que viuen i treballen al barri per animar-se a participar. La finalitat és que l’espai públic de La Mina es construeixi a partir de la participació col·lectiva, escoltant i resolent les necessitats de la comunitat per facilitar el dia a dia de totes les persones.

L’activitat té la voluntat de construir una ciutat amable amb els més petits. Qui vulgui participar, pot consultar la guia d’activitats “Radiografia del barri de La Mina amb mirada d’infància“.

Per aconseguir un impacte col·lectiu més significatiu a nivell de comunicació, a les xarxes ens animen a utilitzar les tres etiquetes , i . Les dades del mapeig col·lectiu seran compartides i visibles al nostre web i tots els continguts que es generin es podran seguir al compte de Twitter @pebMINA.