El veïnatge protesta pels talls de llum d’Endesa a gairebé 300 comptadors

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

Fa setmanes que veïns i veïnes del barri es manifesten pels talls de llum que han patit a les seves cases en els darrers dies. El inici de la polèmica va tenir lloc després que la companyia Endesa enviés operaris per verificar si es cometia frau elèctric en uns 200 pisos del barri. Des de llavors, les interrupcions del servei elèctric han afectat de manera intermitent a vivendes dels edificis Venus i Saturn.

Fins a 300 comptadors han estat desconnectats per Endesa en la passada setmana. Aquesta és la represàlia que ha pres la companyia després de comprovar que n’hi havia que estaven punxats per subministrar llum a vivendes on el servei no estava contractat. Una resposta, la d’Endesa, que ha deixat sense corrent també a aquells veïns que sí que tenien comptadors en regla. Les protestes, com és evident, no han trigat en arribar.

Imatge del bloc Saturn

“Hi ha persones que tenen llum, i jo, que sí que tinc comptador, no en tinc”, explica un dels afectats al reportatge que TV3 ha dedicat a la noticia.

Fins el moment, el conflicte no s’ha resolt. El passat divendres veïns i veïnes es concentraven davant la seu d’Endesa per reclamar la normalització del servei que tenen contractat. A les xarxes socials, les queixes també s’han traslladat: