La Biblioteca Font de La Mina celebra el seu desè aniversari!

Deu anys d’història, de treball comunitari i de cultura situen a la Biblioteca Font de La Mina com a servei de referència per al nostre barri. Els seus orígens es remunten al mes de juny del 2009 i des de llavors ha treballat per esdevenir un punt d’encontre i de proximitat entre la cultura de qualitat i la nostra població.

10è aniversari de la Biblioteca Font de La Mina

Els clubs de lectura, els programes de suport a l’aprenentatge, el treball amb les entitats i les escoles i la participació de la vida comunitària a través del Projecte Educatiu del barri (pebMINA) l’han fet anar més enllà d’un equipament cultural. 

Aquests deu anys han permès fer una labor de salut per al barri, i així ens ho explicava recentment el periodista Jordi Ribalaygue a El Mundo amb l’article “Lecturas para curar en La Mina”. I és que la Biblioteca Font de La Mina supera actualment les 37.000 visitants i aquestes són unes dades que, d’alguna manera, van sumar energies i motius de celebració durant la festa d’aniversari de la passada setmana.

Així, del 26 al 29 de juny, la Biblioteca Font de La Mina va festejar el seu desè. El Dia dels Infants, el Dia de les Entitats, el dels Lectors i el dels Joves van marcar la programació del festeig amb tallers, karaoke, berenars, música urbana i un divertit joc de pistes.

10è aniversari de la Biblioteca Font de La Mina

Des del desdelamina.net, felicitem a la Biblioteca Font de La Mina per aquesta trajectòria i per la bona tasca feta… continuem sumant esforços plegades per deu (i molts) anys més de vida!