Ens ajudes a crear la campanya pel 25N?

  • Categoria de l'entrada:desdelamina / Dones

Des del desdelamina.net, estem preparant una campanya comunicativa pel 25N, el Dia contra les violències masclistes. I com ja ha passat altres anys, amb #aCopDeVers o amb #ituquereflecteixes, volem comptar amb la teva col·laboració per crear-la i donar-la a conèixer juntes.

Enguany, sota el lema “sí que n’hi ha per tant”, volem combatre els miscromasclismes, aquells comportaments i mostres quotidianes que passen gairebé desapercebudes perquè estan normalitzades i es realitzen impunement, però que també restringeixen la llibertat i la dignitat de les dones.

Aquest tipus de violència sexista no és denunciada com ho són altres formes de violència i és legitimada per gran part de la societat perquè s’acostumen a donar d’una manera dissimulada o des de l’humor i moltes vegades passen inadvertides.

De micromasclismes n’hi ha de diferents tipus i el llenguatge n’és una gran font. Especialment, amb frases fetes i expressions col·loquials que fa anys que formen part de les nostres converses.

Amb la campanya “Sí que n’hi ha per tant” volem qüestionar totes aquestes frases que deixem anar de manera més o menys informal i conscient i que també són violència. Perquè creiem que no hi ha masclismes petits ni inofensius.

En aquest sentit, us animem a fer-nos arribar aquelles expressions que estigueu cansades d’escoltar en el dia a dia. Amb elles, constriurem la campanya comunicativa d’enguany i empaperarem el barri de cartells amb totes les frases. Ens les podeu enviar per correu a info@desdelamina.net i a través d’Instagram @desdelamina (per missatge privat).

Com sempre, molt agraïdes per la vostra participació!