25N: I tu, què reflecteixes?

  • Categoria de l'entrada:Dones / Societat

Fa setmanes que pensem en dissenyar una campanya pel 25N, el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. En anys anteriors, vam reivindicar la lluita antimasclista #aCopDeVers i vam fer una crida a la reivindicació i a la denúncia amb la iniciativa “Que la mascareta no confini la teva veu”.

Enguany, hem volgut pensar en una proposta que ens impliqui a totes i a tots. Una acció que ens convidi a observar-nos, revisar-nos, confrontar-nos i escollir conscientment allò que volem reproduir. Perquè el masclisme té moltes cares i cal triar amb coherència i compromís el mirall en el qual ens reflectim.

Durant els propers dies, trobareu pels carrers del barri de La Mina cartells amb el lema “I tu, què reflecteixes?”. Us animem a que respongueu a aquesta pregunta i la compartiu, si us ve de gust, entre els vostres cercles de confiança i a través de les xarxes socials, a Instagram i Twitter, a través de les etiquetes #ituquereflecteixes i #ytuquereflejas, etiquetant al @desdelamina.

Coincidint amb el manifest del Consell de les Dones de Sant Adrià de Besòs, la nostra campanya també vol promoure la idea que l’educació feminista s’ha de fer present en tots els àmbits de la nostra vida. Perquè tots i totes eduquem en valors i som miralls per al nostre entorn.