És Festa Major a Sant Adrià del Besòs!

  • Categoria de l'entrada:Cultura

El proper cap de setmana tindrà inici la Festa Major de Sant Adrià del Besòs. Del 6 al 9 de setembre, el nostre municipi es vestirà de cultura i tradició per apropar la festivitat a tots els seus habitants. Espectacles, concerts, exposicions, cites esportives, espais infantils… les activitats han estat pensades per a totes les edats.

Els aniversaris marquen, en gran part, l’edició d’enguany. La Festa del Riu celebrarà el quinzè aniversari de la inauguració de la renovació de la llera, un dels fets més significatius de la transformació de Sant Adrià. També la colla gegantera del municipi festejarà els 30 anys de l’Adrià, la Natàlia i l’Eulàlia, els nostres gegants locals.

I la història deixarà espai també per a les propostes més actuals. El jovent podrà gaudir de les Festes Radioaktives i el festival Polissons, així com de rutes culturals, concerts, activitats artístiques… un ventall de propostes que completen el programa la Festa Major de Sant Adrià del Besòs 2019.

La Festa Major de Sant Adrià del Besòs vetllarà, a més, per una celebració lliure d’agressions sexistes. I és que a la Plaça de la Vila s’instal·larà un Punt Lila que oferirà servei, atenció i sensibilització durant les nits del 6, 7 i 8 de setembre. D’aquesta manera, l’Ajuntament del municipi impulsarà una campanya de prevenció que garanteixi una festa cívica i respectuosa amb totes les persones.