Espai Nadó, un nou servei d’atenció als infants i les seves famílies

Aquest servei oferirà als nous pares els recursos necessaris per adaptar-se a la nova situació.

El Servei d’Educació de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, en col·laboració amb l’Àrea Bàsica de Salut, els Serveis Socials i el Centre d’Informació i Orientació a la Dona, ha posat en marxa un nou servei, l’Espai Nadó.

L’Espai Nadó té com a objectius afavorir que les mares i els pares puguin compartir les il·lusions, les expectatives i també les pors i els neguits que generen l’espera i l’arribada d’un fill o filla a la família; possibilitar diferents recursos per adaptar-se a la nova situació i facilitar un espai d’escolta i reflexió sobre els temes que puguin sorgir quant a les relacions famílies – infants.

Aquest servei ofereix un espai acollidor als locals del centre obert de Santa Caterina 10-12 on la mare o el pare poden venir amb el seu nadó per xerrar i compartir experiències amb altres famílies, jugar i gaudir d’una estona tranquil·la. L’Espai Nadó també posa a l’abast dels pares professionals amb qui parlar de la criança i l’educació, del joc i l’alimentació, i de tots aquells temes relacionats amb els nadons.

Els grups es troben una vegada per setmana: dimarts, de 10 a 12,30 h, i dimecres de 16.30 a 19h.